Almere City FC met goed gevoel richting Eindhoven

Almere City FC reist aankomende vrijdag af naar de Lichtstad voor de confrontatie met het nog puntloze FC Eindhoven om de kater tegen Roda JC van afgelopen week weg te spoelen. De FC hoopt dit te doen met een steuntje in de rug van de meereizende supporters.

FC Eindhoven biedt de supporters van Almere City een soepele autocombi. In totaal is er plek voor 30 auto’s. Een autocombi-kaart is er voor € 13,50. De omwisselbiljetten kunnen achter het uitvak worden ingewisseld voor een toegangskaartje. 

Almere City FC verbaasde vriend en vijand door maar liefst 117 uitsupporters mee te nemen naar de seizoensapotheose in Wijdewormer. Daar wist de ploeg, gesteund door het uitpubliek, een 2-3 overwinning over de streep te trekken. Het verschil tussen Eindhoven en Wijdewormer? In 040 mag wel een biertje in het uitvak worden geconsumeerd.

 Wie een kaartje wil bemachtigen heeft nog tot aanstaande vrijdag 31 augustus 12.00 uur de tijd. Een ticket bestel je hier.

Met de bus naar Eindhoven

Vanuit de supporters is ook het verzoek gekomen om een busreis te organiseren naar Eindhoven. Fans die van dit aanbod gebruik willen maken kunnen zich opgeven via slo@almerecity.nl. Een wedstrijdticket inclusief busreis kost € 21,00. Supporters die al een regulier wedstrijdticket hebben gekocht, maar liever met de bus mee willen kunnen zich ook opgeven via eerder genoemd mailadres. Het resterende bedrag kan dan gewoon bijbetaald worden. 

Let op: De bus gaat alleen rijden bij voldoende aanmeldingen. Woensdag om 17.00 uur maken wij bekend of er voldoende belangstelling is om de georganiseerde trip door te laten gaan. 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

27 augustus 2018

Deel dit artikel: