Kaartverkoop uitwedstrijd FC Eindhoven

Almere City FC speelt op vrijdag 20 april de uitwedstrijd bij FC Eindhoven. Een uiterst belangrijk duel in de strijd om het bereiken van de play-offs. Alle informatie over de kaartverkoop.

Wedstrijd: FC Eindhoven – Almere City FC
Datum: 20 april 2018
Aanvangstijd: 20.00 uur
Vervoer: Maatwerk vrij vervoer auto/bus
Prijs: € 13,50 / € 20,00

Locatie:

Jan Louwers Stadion
Charles Roelslaan 1
5644 HX Eindhoven

Online verkoop

De online verkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en loopt tot vrijdag 20 april 12.00 uur. Een wedstrijdticket kost € 13,50. Om kaarten te bestellen klik je hier.

Eigen vervoer

Deze wedstrijd is te bezoeken met de eigen auto of met de door de club georganiseerde busreis. Het omwisselen van je omwisselbiljet voor een wedstrijdticket gebeurt bij aankomst in het gastenvak van het Jan Louwers Stadion.

Het is niet toegestaan om met het OV naar de wedstrijd af te reizen. Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd is het ook niet toegestaan om een bezoek te brengen aan het centrum van Eindhoven.

Georganiseerde busreis

Het is voor onze supporters ook mogelijk om met de door de club georganiseerde busreis naar Eindhoven af te reizen. Een wedstrijdticket inclusief busreis kost € 20,00. De bus zal om 17.30 uur vertrekken bij het Yanmar Stadion. Het is toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Om tickets voor de busreis te bestellen wijzig je in het bestelproces de optie 'auto-combi' in 'bus-combi'. Om tickets te bestellen klik je hier

Tickets bestellen

Om tickets te bestellen klik je hier

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

12 april 2018

Deel dit artikel: