Kaartverkoop uitwedstrijd RKC Waalwijk

Almere City FC speelt op maandag 2 april (tweede paasdag) de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in het Mandemakers Stadion. Het duel in Brabant is met vrij vervoer te bezoeken. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de door de club georganiseerde busreis. Alle informatie over de kaartverkoop lees je hier.

Wedstrijd: RKC Waalwijk - Almere City FC
Datum: Maandag 2 april (tweede paasdag)
Aanvangstijd: 14.30 uur
Vervoer: Vrij vervoer
Prijs: € 13,00

Online verkoop

De online verkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en loopt tot maandag 2 april 12.00 uur. Tickets (vrij vervoer) zijn verkrijgbaar voor € 13,00. Om kaarten te bestellen klik je hier.

Georganiseerde busreis

Het is ook mogelijk om de wedstrijd tegen RKC Waalwijk te bezoeken via de door de club georganiseerde busreis. Een wedstrijdticket inclusief busreis kost € 20,00. De bus vertrekt om 12.30 uur bij het Yanmar Stadion. Instappen is mogelijk vanaf 12.15 uur. In de bus is het toegestaan om eten en drinken mee te nemen. De verkoop voor wedstrijdtickets inclusief busreis stopt op zondag 1 april om 18.00 uur. Om wedstrijdtickets inclusief busreis te bestellen wijzig je bij het bestelproces de optie ‘vrij vervoer’ naar ‘buscombi’. Om tickets te bestellen klik je hier

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

26 maart 2018

Deel dit artikel: