Almere City 015 verliest met opgeheven hoofd van Ajax 015

Almere City 015 heeft helaas geen echte stempel kunnen drukken op de wedstrijd tegen Ajax 015. Ajax, met 9 jongens van de Oranje 015-selectie in de gelederen, had het nu ook weer niet heel makkelijk tegen de Almeerders. Er waren genoeg momenten dat Almere City uit kon breken en kansen creeërde. Het lukte alleen wederom niet die kansen ook te verzilveren. En dat lukte Ajax wel. 

Ajax kwam in de tiende minuut op 0-1 voorsprong door een penalty en in de 32'e minuut op 0-2 door een prima ingeschoten goal. Intussen had Almere City zeker wat kansen door met prima combinatievoetbal op het middenvel en steekpasses de verdediing van Ajax op het verkeerde been te zetten. Ook toen de keeper van Ajax veel te ver uit zijn goal kwam om een aanval te elimineren lukte het de Almeerse aanvallers niet hem te passeren. Laat in de tweede helft viel alsnog de definitieve  0-3 maar bleek Ajax het toch lastig te hebben toen Almere City 1-op-1 ging spelen. 

Al met al een leerzame wedstrijd waar zeker een hoop positieve ontwikkelingen te zien waren. Hopelijk zet die ontwikkeling zich voort in de komende wedstrijd tegen Volendam.

 

Opstelling:
Kennis, Roemer, Stije, Jens, Milan Bikhan, Jochem, Amine, Younes, Ghillian, Shavently (65’ Kylan), Milan Bruggemann (47’ David)

Wissels:
David, Sander, Sjors, Abdelilah, Pieter, Alex, Kylan

Scoreverloop:
10’ 0-1 Ajax (penalty)
31’ 0-2 Ajax
62’ 0-3 Ajax

13 november 2017

Deel dit artikel: