Almere City FC - Jong Ajax: Bereid je voor op kou en drukte

Met Jong Ajax komt aanstaande vrijdag de koploper van de Jupiler League op bezoek in het Yanmar Stadion. Het duel met de beloftenploeg uit Amsterdam is nagenoeg uitverkocht. Het belooft een mooie voetbalavond te worden, maar vanwege de verwachte kou en drukte is het wel belangrijk om met enkele zaken rekening te houden. De belangrijkste aandachtspunten hebben we voor je op een rijtje gezet.

Kom vroeg naar het Yanmar Stadion

Vanwege de verwachte drukte adviseren wij onze supporters aanstaande vrijdag tijdig naar het Yanmar Stadion te komen. Op die manier voorkomen we lange rijen bij de entree. Op het horecaplein staan extra eetgelegenheden, zodat ook de inwendige mens aan zijn trekken komt.

Mogelijk geen stadionverkoop

Het is een reële mogelijkheid dat deze week ook de laatste wedstrijdkaarten over de toonbank gaan. Mocht de wedstrijd volledige uitverkocht zijn, dan vindt er vrijdag vanzelfsprekend geen kassaverkoop bij het stadion meer plaats. 

Openbaar Vervoer

Omdat de nabijgelegen schaatsbaan mogelijk ook open is, kan het ook op de parkeerplaats druk worden. Reizen per Openbaar Vervoer is goed een alternatief. Bushalte Fanny Blankers Koen Sportpark ligt op enkele tientallen meters van het Yanmar Stadion.

Wees voorbereid op de kou

Afgaande op de actuele weersverwachting kan het vrijdagavond flink koud worden, met een gevoelstemperatuur die ver onder het vriespunt ligt. Wees hierop voorbereid en kleed je warm aan. Voorkom overmatig alcoholgebruik, het nuttigen van warme dranken wordt aangeraden. Houd jezelf warm en blijf in beweging.

Vooralsnog gaat de wedstrijd gewoon door. Mocht dit onverhoopt veranderen, word je tijdig geïnformeerd. 

Vak G

Momenteel zijn er alleen nog kaarten beschikbaar in Vak D1 (fanatieke aanhang) en Vak G. Supporters die in het bezit zijn van een ticket in vak G kunnen via de hoofdtribune naar hun vak toe. Dit kan dus niet via vak D, E en F.  Het horecapunt bij Vak G zal worden geopend. 

Scoor nu de laatste tickets

Nog niet in het bezit van een kaartje? Scoor nu één van de laatste tickets! Daarvoor klik je hier.

Foto: Redactie Almere City FC

27 februari 2018

Deel dit artikel: