Je schoentje op de middenstip bij Almere City - FC Dordrecht!

Vol verwachting klopt ons hart, en niet alleen omdat het ons voetballend zo voor de wind gaat. De allerkleinsten worden namelijk op Black Friday (vrijdag 23 november) op hun wenken bediend. Leden van Kidsclub ‘De Eigenwijsjes’ mogen die avond onder begeleiding van clubmascotte Sint Ally een rijkelijk gevulde schoen ophalen van de middenstip in het Yanmar Stadion.

De schoentjes mogen op werkdagen tussen donderdag 15 november en woensdag 21 november tijdens kantooruren worden afgegeven bij de balie van Almere City FC. Ook niet-kidsclubleden mogen zich deze dagen met een schoentje melden voor de actie. Zij betalen hiervoor 10 euro, worden automatisch lid van 'De Eigenwijsjes' tot aan het einde van het seizoen en krijgen bovendien een kaartje voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht cadeau. Zorg ervoor dat de schoen goed gelabeld wordt ingeleverd, voorzien van naam en telefoonnummer.

Voor vragen over de actie kunt u terecht via dit e-mailadres.

De 'echte' Sint komt zaterdag 17 november weer aan in het land. De Goedheiligman heeft het historische dorp Zaandijk verkozen als plek om deze donkere dagen aan te meren, terwijl Almere City FC de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Oss onderneemt.

12 november 2018

Deel dit artikel: