Nieuw: Scholierenseizoenkaart voor jeugd tussen 11-17 jaar

Almere City FC is the talk of the town! Om nog meer aanwas te krijgen van de jonge jeugd in het Yanmar Stadion komt de club vanaf deze week met de Scholierenseizoenkaart. Deze unieke seizoenkaart geeft toegang tot alle competitiewedstrijden tot aan het einde van het seizoen met 60% korting op de jaarprijs en is alleen beschikbaar voor jeugd geboren tussen 1 januari 2001 en 1 augustus 2006.

De seizoenkaart zelf heeft een afwijkend uiterlijk om de controle aan de toegangspoorten en de kassa’s te bespoedigen. Marketing manager van Almere City FC Perry Hendriks legt uit: “We hebben geconstateerd dat er een aantal treden missen op onze fanladder. Jonge jeugd raken we na hun twaalfde jaar kwijt, omdat er vanuit de club geen gedegen aanbod is. Met deze seizoenkaart hopen we dat gemis in te vullen, zodat ze uiteindelijk de sprong naar volwassen supporter van de club kunnen maken. We proberen deze supporters in een mooi Almere City avontuur te zuigen.”

De kaart staat niet op zichzelf. Om nog meer jeugd te betrekken komt de club met een jeugdbestuur, dat als schaduwbestuur dient voor de echte bestuurders. Hiervoor worden later dit jaar ook bestuursverkiezingen gehouden. De nieuwe seizoenkaart kan hier worden besteld.

26 september 2018

Deel dit artikel: