Zinderende bekerwedstrijd in Venlo

Bekerwedstrijd VVV Venlo O17 - Almere City FC O17 - Het seizoen 2018-2019 begon met een zinderende bekerwedstrijd voor de jongens van Almere City FC 017. In de twintigste minuut kwam Almere City op een 0-1 voorsprong.Een minuut later was het alweer gelijk. Almere City herstelde zich snel en liep snel uit naar een 1-4 voorsprong. In de laatste fase van de wedstrijd werd het nog behoorlijk spannend toen VVV Venlo de stand weer gelijk trok naar 4-4. Twee minuten voor tijd kregen de Venlonaren zelfs nog een penalty om de winst binnen te halen. Keeper Jason Fitz-Jim stopte de bal fantastisch. Penalty’s moesten vervolgens de doorslag geven over wie door ging naar de tweede bekerronde. Aan een zenuwslopende reeks strafschoppen kwam uiteindelijk een einde toen keeper Jason de laatste penalty weer pakte! Feest in Venlo dus voor 017!

Wedstrijdverloop:

18' 0-1 Noël Hendriks

19' 1-1 VVV

21' 1-2 Jeffry Puriël

50' 1-3 Guillermo Mainsi

63' 1-4 eigen goal VVV

65' 2-4 VVV

71' 3-4 VVV

78' 4-4 VVV

Almere City wint na penalty's (3-4)

Opstelling:
Jason Fitz-Jim (k), Milan Bikhan, Ryan Flamingo, Michael Prinsen, Jochem Ritmeester van de Kamp, Tyrese Noslin (70' Vinsly Cathalina), Marcelencio Esajas, Jeffry Puriël, Noël Hendriks, Salim Merabet (55' Geviljo Parto), Guillermo Mainsi