015 start seizoen met bekerverlies tegen NEC

015-trainer Robin Sack moest het deze bekerwedstrijd opnemen tegen zijn oude club en team: NEC. Het was meteen de eerste echte krachtmeting van het nieuwe seizoen. Na een aantal oefenwedstrijden met wisselende resultaten waren de jongens van 015 klaar voor deze wedstrijd. 

Almere City begon goed aan de wedstrijd en bepaalde het spel. Helaas lukte het niet om écht goede kansen te creëren. Ook bij NEC lukte dat niet. De 0-1 viel dan ook behoorlijk onverwachts vlak voor rust door een fout in de verdediging van Almere City. De spits van NEC hoefde niet lang na te denken en maakte direct gebruik van de situatie en scoorde een mooie goal. 

In de tweede helft kwam NEC beter uit de kleedkamer. Almere City was slordiger in het spel. Na vijf minuten werd opnieuw een fout achterin medogeloos afgestraft door NEC. In de resterende tijd lukte het de Almeerders niet om de achterstand recht te trekken. Hoewel de Nijmegenaren de tweede helft beter waren, lukte het hen ook niet de voorsprong verder uit te breiden. Het 0-2 verlies zorgt ervoor dat de 015 niet verder bekert. Zaterdag wacht de eerste competitiewedstrijd tegen AZ. 

31' 0-1 

40' 0-2 

Opstelling:

Kennis Tekuh, Roemer van Zijl, Jens Guiting, Stije Resink, Younes Ahrouch, Milan Bikhan, Elaydjah Nijon (45' Milan Brüggemann) ,Jochem Ritmeester van de Kamp, Ghillian Ilaria, Geviljo Paro (45' Collin van den Brink) en Shavently Marchena. 

Wisselspelers: 

Alex Jonkman, Amine Lechkar, Collin van den Brink, Milan Brüggemann, Kylan Gomes

Foto's: Barbara Jonkman

 

4 september 2017

Deel dit artikel: