Easyslim.nu nieuwe mouwsponsor Almere City FC

Easyslim.nu is voor de rest van het seizoen de nieuwe mouwsponsor van Almere City FC. De naam van het bedrijf, dat zich specialiseert in afslanken, prijkt vanaf de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk aanstaande vrijdag op het officiële wedstrijdshirt. De samenwerking is overeengekomen voor één seizoen.

,,Wij gaan dit sponsorschap aan omdat de kernwaarden van Almere City FC in grote lijnen overeenkomen met onze kernwaarden”, vertelt Karin Hut-van Meerten, directeur van Easyslim.nu. ,,Almere City FC is jong en de organisatie groeit snel. Dat geldt ook voor ons bedrijf. De club is up and coming en de ambities spreken ons erg aan. Uiteindelijk wil Almere City FC de stap naar de Eredivisie maken en wij hopen er dan ook nog bij te zijn. We verbinden ons graag aan een organisatie in de sportbranche, waar met veel energie en passie gewerkt wordt.”

Easyslim.nu werd in 2015 door Hut-van Meerten opgericht. Het is een afslankstudio waarin wordt gewerkt met een zeer geavanceerd en gepatenteerd apparaat. De landelijke franchiseorganisatie heeft 54 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor met eigen studio zich in Almere bevindt. ,,In dat opzicht is het natuurlijk ook mooi dat Almere City FC door het hele land zijn wedstrijden speelt en de duels zichtbaar zijn op de landelijke televisiezenders”, aldus Hut-van Meerten.

Algemeen directeur John Bes reageert verheugd op het partnership. ,,Easyslim.nu is een merk in opkomst en de ultieme challenger, net als wij. Daarnaast stimuleert Easyslim.nu een gezonde levensstijl en daar sluiten wij als topsportorganisatie ons uiteraard graag bij aan.”

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

24 september 2018

Deel dit artikel: