Almere City FC en Stadia Connect slaan handen ineen

Almere City gaat een samenwerking aan met Stadia Connect om de beleving onder de supporters verder te vergroten. Als onderdeel van de samenwerking krijgt de play-off finalist aankomend seizoen een eigen app en een ‘MijnClub’-portaal. De club krijgt verder met een eigen business intelligence platform handvatten aangereikt om de slagkracht van de marketinginspanningen te vergroten.

Afgesproken is dat Stadia Connect de officiële app van de club bouwt. In de Almere City App zijn straks het laatste clubnieuws, het wedstrijdschema, spelersstatistieken en exclusieve content te zien. Fans kunnen bovendien wedstrijdtickets en officiële merchandising direct vanuit de app aanschaffen. Met de app kunnen fans ook stemmen voor de Hugo Boss of the Match. De app is momenteel in ontwikkeling.

Almere City FC directeur John Bes kijkt uit naar de samenwerking: ,,Almere City FC probeert op veel gebieden voorop te lopen. Door de samenwerking met Stadia Connect kunnen wij onze achterban een gebruiksvriendelijk portaal bieden, dat beleving en loyaliteit verder beloont. Bovendien krijgen wij met het business intelligence platform meer inzicht in de fan journey.”

John Todorovski van Stadia Connect: ,,Met Almere City verbinden wij ons aan de jongste en meest innovatieve voetbalclub van Nederland. De duidelijke sportieve ambities van Almere City spreken ons aan en wij hopen deze samen met de club verder te realiseren. De supporters-app en het ‘MijnClub’ portaal hebben tot doel de beleving van de Almere City supporters te vergroten.”

Meer informatie over Stadia Connect: www.stadiaconnect.com.

Foto: Redactie Almere City FC

25 mei 2018

Deel dit artikel: