Voiceworks omarmt Almere & the City

Voiceworks verbindt zich als ‘presenting partner’ aan Almere & the City, het maatschappelijk programma van Almere City FC. Het Almeerse bedrijf, dat innovatieve communicatiemiddelen voor de zakelijke markt ontwikkelt en levert, blijft de komende twee seizoenen aan de club verbonden. Afgelopen week zetten Koen van Geffen (CEO van Voiceworks) en John Bes (algemeen directeur van Almere City FC) hun handtekening onder het contract.

Volgens Van Geffen is deelname aan dit programma een logische stap. ,,Wij geloven dat dit project maatschappelijk gezien enorm van belang is voor de verdere ontwikkeling van de stad Almere”, zegt Van Geffen. ,,Als écht Almeers bedrijf dragen wij daar graag ons steentje aan bij. Het doel om mensen in Almere met elkaar te verbinden sluit ook naadloos aan bij waar wij als organisatie voor staan – het verbinden van mensen onderling.”

Er zijn parallellen tussen Voiceworks, de stad Almere en Almere City FC te trekken. ,,Almere is een snelgroeiende stad, Almere City FC één van de snelst groeiende BVO’s en Voiceworks een snelgroeiende organisatie. Om die reden matcht ons DNA. Toen de kans zich voordeed om samen met Almere City FC de stad Almere naar een nog hoger niveau te laten groeien, konden wij deze kans niet laten liggen”, aldus Van Geffen.

Namens de club reageert algemeen directeur John Bes: ,,Voiceworks is bij uitstek een partij die bij Almere City FC past. Het is een jong, succesvol en zeer snel groeiend bedrijf, met grote ambities. Daarnaast hebben ze oog voor jong talent en zijn ze trots op Almere. Dat sluit naadloos aan bij ons maatschappelijk programma Almere & the City. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Foto: Redactie Almere City FC

26 februari 2018

Deel dit artikel: