Club Pellikaan trotse businesspartner Almere City FC

Almere City FC en Club Pellikaan Almere hebben de handen ineengeslagen. De sportschool is het komende jaar als businesspartner aan onze club verbonden en de samenwerking werpt zijn eerste vruchten al af. Zo volgde de A-selectie onlangs een Hot Yoga Sessie bij Club Pellikaan, wordt vrijdag de Gravelbijters Tennis Cup er gehouden en werd de locatie aangedaan voor een activiteit tijdens de Stern Flevoride. Bovendien wordt Club Pelikaan partner van de nieuwe Almere City Fancard.

,,Na enkele fijne gesprekken bleek al snel dat de sportieve aspiraties en de maatschappelijke betrokkenheid op het gebied van gezondheid bij Almere City FC perfect aansluiten bij de ambities van Club Pellikaan Almere”, aldus Martijn Kos, manager sportadvies bij Club Pellikaan Almere.

,,Als nieuw sportcenter in Almere kijken wij uit naar de samenwerking met Almere City FC in de breedste zin van het woord. Uiteraard ontmoeten we graag de andere businesspartners om ons aan te presenteren.”

,,Club Pellikaan Almere biedt een uitgebreid fitnessaanbod onder begeleiding van fitcoaches. Denk bijvoorbeeld aan groepslessen (o.a. Hot Yoga en Boxing), tennis (binnen en buiten) en squash. Bovendien is er een grote trampolinehal, Jumping Jack, met onder meer Free Running en Dodge Ball. Daarnaast zijn er in en rond onze Coffee Club mogelijkheden voor vergaderingen, businesslunches en personeelsuitjes, al dan niet in combinatie met een van de activiteiten.”

Kos vervolgt: ,,Wij zullen de A-selectie, kidsclub, jeugdteams en businesspartners met plezier ontvangen op onze club.” 

13 april 2017

Deel dit artikel: