Samenwerking Van Wijnen en Almere City FC krijgt vervolg

Van Wijnen blijft Almere City FC ook de komende drie seizoenen trouw. Het bouwbedrijf, dat de afgelopen jaren als shirtsponsor aan de club verbonden was, is verheugd met de verlengde samenwerking.

,,Eén van de belangrijkste redenen voor ons om de club trouw te blijven is dat Almere City FC meer is dan alleen voetbal”, vertelt Jan Aalbers, vestigingsdirecteur van Van Wijnen. ,,Middels het maatschappelijk programma Almere & the City wordt de binding met de omgeving, de stad en de provincie steeds sterker. Wij richten ons ook steeds meer op de leefomgeving. Wat dat betreft zijn er veel raakvlakken in onze zienswijze.”

,,Er wordt bij de club in een breder perspectief naar voetbal gekeken”, vervolgt Aalbers. ,,Van Wijnen is meer dan bouwen, Almere City FC is meer dan voetbal. Al zou het natuurlijk fantastisch zijn als we in de komende jaren hier ook nog eredivisievoetbal mee gaan maken”, besluit hij met een knipoog.

John Bes, algemeen directeur van Almere City FC, sluit zich aan bij de woorden van Aalbers. ,,Het is mooi dat een toonaangevende partij als Van Wijnen aan ons verbonden blijft. Zij kijken verder dan hun core business, waarbij het ook draait om een leukere en betere leefomgeving. Wij kijken uit naar de hernieuwde samenwerking”, aldus Bes.

Foto: Redactie Almere City FC

16 september 2016

Deel dit artikel: