Voetbalkenner Herman Koster wint reis naar Barcelona!

Er was een verlenging voor nodig, maar Herman Koster is de beste voetbalkenner van Almere City FC! De ING’er voorspelde de meeste wedstrijden juist gedurende het seizoen 2014/2015 en won daarmee de hoofdprijs in de Businessclub Toto: een voetbalreis naar keuze voor twee personen!

Koster koos voor FC Barcelona en zal samen met zijn zoon Danny binnenkort een wedstrijd bezoeken van Messi en consorten. Van harte gefeliciteerd!

De strijd om de hoofdprijs was een spannende. Na afloop van het seizoen voerde Koster namelijk de ranglijst aan samen met Cees van Vliet. En dus was er ‘een verlenging’ nodig om de winnaar te bepalen. Bij de extra vragen over de wedstrijd tegen VVV-Venlo (3-3) trok Koster net aan het langste eind.

Wij wensen Herman veel plezier in Barcelona en voor zijn concurrenten geldt: dit jaar is er een nieuwe ronde, met nieuwe kansen!

Foto: Hij straalt ervan! Herman Koster wint een voetbalreis voor twee personen en ontvangt de cheque uit handen van commercieel manager John Bes; Ron Baltus, www.sportshots.pro 

31 augustus 2015

Deel dit artikel: