Sponsoren nemen kijkje in kleedkamer

Ervaren hoe het er in de kleedkamer van Almere City FC aan toegaat en ontdekken hoe de analyse van een tegenstander werkt. Daar draaide het donderdagochtend om bij de tweede editie van het businessclubevenement ‘Kijkje in de kleedkamer’.

Verschillende sponsoren van de club hadden zich aangemeld om deze enerverende ochtend in het Yanmar Stadion mee te maken. Nadat zij van hoofdcoach Maarten Stekelenburg een rondleiding over het complex hadden gehad, hield assistent-trainer Marco Heering in de kleedkamer een toespraak waarin de voetbalvisie van de club uit de doeken werd gedaan.

In de businessclub liet Stekelenburg vervolgens zien hoe de analyse van een tegenstander in zijn werk gaat. Aan de hand van televisiebeelden van Fortuna Sittard – de volgende dag de opponent – werden de kracht en zwaktes van de tegenstander besproken. Uiteraard was er ook volop de gelegenheid om vragen te stellen. Zo kregen de businessclubleden een nog beter beeld van de werkwijze bij Almere City en de visie en ambities van de club. Uiteraard allemaal in een gezellige en sportieve ambiance.

De ochtend werd afgesloten met een smakelijk ontbijt. 

Foto: Assistent-trainer Marco Heering houdt een toespraak in de kleedkamer; Redactie Almere City FC

31 augustus 2015

Deel dit artikel: