Rixax Verhuur en Almere City FC samen op bekeravontuur

Binnenkort breekt voor Almere City FC de strijd om de KNVB-beker weer los. De ploeg van trainer Jack de Gier werd vanavond tijdens de loting gekoppeld aan FC Oss. Het duel in het Frans Heesenstadion vormt het startpunt van een nieuw bekeravontuur, waarin Rixax Verhuur onze shirtsponsor is! Met een speciaal bekertenue en gave acties voor onze supporters wordt het een bijzondere editie.

Rixax Verhuur omarmt de komende twee seizoenen de bekercampagne van Almere City FC en voor die gelegenheid zijn er speciale wedstrijdshirts vervaardigt. Rixax Verhuur pronkt prominent op de voorkant van het tenue, terwijl op de achterzijde de hashtag #RixaxRoad2Final staat gedrukt.

Een slogan die vooral moet uitstralen dat Rixax en Almere City FC als ware Cupfighters gaan strijden voor succes. ,,Wij sponsoren het bekertoernooi van Almere City FC omdat het een unieke propositie is”, vertelt Mark van Meer, algemeen directeur van Rixax. ,,Met deze bekercampagne hopen we Rixax nog meer op de kaart te zetten. Het sluit ook goed aan bij onze slogan: ‘Nee is geen optie’.”

Om het bekeravontuur extra te laden komt het Almeerse verhuurbedrijf dan ook met een gave actie voor onze fans. Rixax maakt het mogelijk dat seizoenkaarthouders van Almere City FC alle bekerwedstrijden dit seizoen met 50 % korting mogen bezoeken. Zowel uit als thuis.

,,Supporters zijn één van de belangrijkste factoren binnen een voetbalclub en wij willen dan ook graag iets terugdoen voor de trouwe fans. Daarom geven wij seizoenkaarthouders de mogelijkheid om de bekerduels voor de helft van de prijs te bezoeken. Uiteraard hopen we op een vol uitvak”, aldus Van Meer.

Almere City FC start de bekercampagne dus tegen FC Oss. Meer informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort.

26 augustus 2017

Deel dit artikel: