Kaartverkoop uitwedstrijd Fortuna Sittard

Op vrijdag 1 september speelt Almere City FC de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Dit duel is voor supporters van onze club met vrij vervoer te bezoeken. Alle informatie over de kaartverkoop lees je hier. Steun de ploeg van trainer Jack de Gier in de tweede uitwedstrijd van het seizoen!

Wedstrijd: Fortuna Sittard – Almere City FC
Datum: Vrijdag 1 september 2017
Aanvangstijd: 20.00 uur
Prijs: € 8,00
Vervoer: Vrij vervoer

Adres:
Fortuna Sittard Stadion
Milaanstraat 120
6135 LH Sittard

Online verkoop

De online verkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 8,00. Tickets zijn te bestellen via www.almerecity.nl/tickets. Hier tref je ook de regels aangaande sfeeracties rondom dit duel. Op de wedstrijddag zal er geen kaartverkoop plaats vinden voor supporters van Almere City FC.

Fancard

Om wedstrijdkaarten te bemachtigen dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fancard van Almere City FC. Wanneer je deze reeds besteld hebt is de Fancard al gekoppeld aan je account. Je kunt dan dus direct tickets bestellen. Ook wanneer je de harde kaart nog niet in je bezit hebt. Nu een Fancard bestellen? Klik dan hier.

Vrij vervoer

De wedstrijd in Limburg is met vrij vervoer te bezoeken. Op de wedstrijddag is het niet toegestaan dat supporters van Almere City FC zich ophouden in het centrum/horecagebied van Sittard-Geleen. Hierop wordt toegezien door de politie.

Bestellen

Om tickets te bestellen klik je hier.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

14 augustus 2017

Deel dit artikel: