Kaartverkoop uitwedstrijd NEC

De bal gaat weer rollen! Op vrijdag 18 augustus trapt Almere City FC de nieuwe competitie af op bezoek bij Eredivisiedegradant NEC Nijmegen. Wil jij erbij zijn tijdens de seizoensouverture? Alle informatie over de kaartverkoop, die reeds gestart is, lees je hier. Let op: Het is dit seizoen alleen mogelijk kaarten te kopen voor een uitwedstrijd wanneer je in het bezit bent van een seizoenkaart of Fancard.

Wedstrijd: NEC Nijmegen – Almere City FC
Datum: Vrijdag 18 augustus 2017
Aanvang: 20.00 uur
Stadion open: 19.00 uur
Soort vervoer: Vrij vervoer (Geen OV)
Prijs: € 10,00

Locatie:
Stadion ‘De Goffert’
Stadionplein 1
6532 AJ Nijmegen

Adres gastenvak:
Steinweglaan
Nijmegen
Zie routebeschrijving, deze ontvang je bij het aanvragen van een parkeervoucher.

Vervoer

De wedstrijd in Nijmegen in met vrij vervoer te bezoeken, maar reizen per openbaar vervoer, verlengde bus en/of partybus is niet toegestaan. Parkeren kan bij het gastenvak van NEC. Hier is plaats voor maximaal 25 auto’s. Een parkeervoucher is verplicht. Na aankoop van een omwisselbiljet kan je online een parkeervoucher aanvragen via info@almerecity.nl. Een eventuele buscombi verloopt via onze supportersvereniging.

Omwisselbiljet

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 10,00 (€ 10,50 incl. adminstratiekosten). Het omwisselen naar een toegangskaart vindt plaats in de bussluis / het gastenvak, waar je toegang toe krijgt op vertoon van de parkeervoucher en het omwisselbiljet.

Bestel tickets!

Belangrijke informatie Fancard

Sinds dit seizoen moet je beschikken over een Almere City Fancard om toegangskaarten te kunnen kopen. Bij het online aanschaffen van de Fancard is deze direct gekoppeld aan jouw account. Je hoeft dus niet te wachten tot de kaart bij je thuis wordt bezorgd, voordat je de tickets voor NEC uit kunt bemachtigen. Alle seizoenkaarthouders hebben hun Fancard online al toegewezen gekregen. Wacht dus niet langer en zorg dat je erbij bent tijdens de seizoensouverture.

Reglementen

- Er mag geen vuurwerk worden afgestoken op de tribunes.
- Er wordt actie ondernomen tegen mensen die vuurwerk afsteken.
- Vlaggen zijn toegestaan (stokken max. 8 mm dik, 1.5 m lang, flexibel).
- Grote spandoeken met lange stokken zijn bij de opkomst van de spelers toegestaan. (Na opkomst dienen deze doeken in samenwerking met de stewards van Almere City FC uit het vak verwijderd te worden).
- Spandoeken zijn toegestaan, mits zij niet over de reclameborden hangen. Let op: geen discriminerende teksten, afbeeldingen en/of tekens.
- Grote spandoeken die over de hoofden van het publiek gaan zijn niet toegestaan.
- Cameratoestellen met telelens tot 70mm zijn toegestaan. 
- Geen paraplu’s in het uitvak. 
- Muziekinstrumenten zijn niet toegestaan, met uitzondering van één trommel. 
- Vertrek na de wedstrijd zo spoedig mogelijk, tenzij anders wordt beslist.
- Stewards van NEC geven geen toestemming tot het publiceren van van hen gemaakte foto’s.

7 augustus 2017

Deel dit artikel: