Word jij hoofdtrainer voor één helft op onze Open Dag?

De beste stuurlui staan aan wal, maar niet bij Almere City FC. Daar zitten ze namelijk ‘gewoon’ op de bank. Per direct zijn wij op zoek naar twee fans, die de ploeg gedurende de eerste helft van de belangrijke oefenwedstrijd tegen het Spaanse Granada CF aansturen. Ben jij een tactisch meesterbrein, een voetballiefhebber met verstand van het spelletje of denk je het simpelweg beter te weten? Grijp dan nu je kans en solliciteer!

Hoofdtrainer voor een helft

Op donderdag 20 juli wordt de traditionele Open Dag van Almere City FC afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Granada CF (19.30 uur), afgelopen seizoen actief in de Primera Division. De basisopstelling wordt die dag gemaakt door onze ‘trainers voor een helft’, die hun strijdwijze bespreken met Jack de Gier en Marco Heering. Vervolgens maken zij, zoals hoofdtrainers betaamt, de opstelling zelf bekend aan de spelersgroep en kunnen in de kleedkamer de laatste instructies worden gegeven.

Daarna is het het zover, het moment van de waarheid. Tijd om daadwerkelijk op de bank plaats te nemen. Het is aan jullie om de ploeg aan te sturen en te wijzigen waar nodig. In de rust wordt het stokje weer overgedragen aan het ‘echte’ trainersduo. Na het laatste fluitsignaal word je uiteraard verwacht in de mixed-zone, voor een interview met het mediateam van Almere City FC.

Solliciteer direct

Ben jij razend enthousiast? Solliciteer dan direct! Deel onze Facebookpost en vertel vervolgens in maximaal tien zinnen waarom jij moet worden aangenomen als ‘trainer voor een helft’. Gebruik daarbij de hashtag #acfctrainervooreenhelft. Geen Facebook? Stuur dan je motivatie (ook in maximaal 10 zinnen) naar perszaken@almerecity.nl. Op donderdag 13 juli maken wij bekend welke supporters zijn uitgekozen om de uitdaging aan te gaan!

Open Dag in Spaanse sferen

De oefenwedstrijd tegen Granada CF vormt de afsluiting van de Open Dag. Het wordt deze avond een Spaans feestje in het Yanmar Stadion. Om 17.00 uur gaan de deuren open voor het publiek en worden er op het terrein verschillende voetbalactiviteiten voor de jeugd georganiseerd. Het horecaplein wordt omgetoverd tot een ‘Plaza España’, met sangria, tapas en zomerse muziek.

Voetbal versus hockey!

Om 18.00 uur wordt er een bijzondere wedstrijd gespeeld op het hoofdveld van het Yanmar Stadion. Het eerste elftal van de Almeerse hockey club komt op bezoek! De ploeg die zich afgelopen seizoen knap wist te handhaven in de Hoofdklasse speelt een voorwedstrijd tegen Jong Almere City FC. Een bijzonder duel, want er wordt één helft gevoetbald en één helft gehockeyd. Wie komt als winnaar uit deze speciale strijd?

Spelerspresentatie en hoofdwedstrijd

Voorafgaand aan de wedstrijd van de A-selectie tegen Granada CF zal de spelerspresentatie van zowel de beloftenploeg als het eerste elftal plaatsvinden. Het duel tussen Almere City FC en Granada begint om 19.30 uur.

Overzicht programma Open Dag

- 17.00 uur: Yanmar Stadion Open
- Vanaf 17.00 uur: Voetbalactiviteiten voor de jeugd
- Vanaf 17.00 uur: Spaanse gezelligheid op horecaplein
- 18.00 uur: Jong Almere City FC – Almeerse HC (voetbal vs hockey)
- 19.00 uur: Spelerspresentatie beloftenploeg + eerste elftal
- 19.30 uur: Almere City FC – Granada CF (supporters op de bank)

We hopen jullie te zien op donderdag 20 juli!

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

30 juni 2017

Deel dit artikel: