Javier Vet zet handtekening onder nieuw contract

Javier Vet heeft zijn aflopende contract bij Almere City FC met een jaar verlengd. De 23-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2018 vast. ,,Dat geeft een fijn gevoel. Er staat hier een goede groep en de sfeer is bijzonder goed. Wat dat betreft zou het mooi zijn als het team grotendeels in tact blijft, zodat we met z’n allen verder kunnen groeien”, aldus Vet, die ruim twee jaar geleden over kwam van FC Dordrecht.

Door twee vervelende blessures kon hij dit seizoen niet zo vaak in actie komen als hij zelf had gewild. De teller staat vooralsnog op zeventien optredens in de hoofdmacht. ,,Ik hoop dat ik tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen en in de play-offs van waarde kan zijn voor de ploeg”, aldus Vet, die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan.

Vet is blij met zijn contractverlenging. ,,Deze club maakt continu stappen voorwaarts. Het is mooi om daar onderdeel van te zijn. De afgelopen seizoenen hebben we ons steeds geplaatst voor de play-offs en eigenlijk hoeven we voor bijna geen enkele tegenstander bang te zijn. Ik kijk dan ook uit naar de nacompetitie. Daarin kunnen we echt veel bereiken. Zeker wanneer enkele spelers die nu geblesseerd zijn ook nog terugkeren”, besluit Vet.

Foto: Omringd door zijn familie en algemeen directeur John Bes zet Javier Vet zijn handtekening onder een nieuw contract; Ron Baltus, www.sportshots.pro 

22 april 2017

Deel dit artikel: