Almere City TV | Ahannach: '20 goals zou een mooi aantal zijn'

Clubtopscorer Soufyan Ahannach komt uitgebreid aan het woord in deze nieuwe aflevering van Almere City TV. De behendige aanvaller blikt terug op het duel met Achilles'29 (inclusief wedstrijdbeelden), spreekt over zijn eigen productiviteit en hij waarschuwt een ploeggenoot: ,,Er is een verdediger die voor mij moet oppassen tijdens het paintballen."

Daarnaast reageert René Koster op zijn contractverlenging en de veranderingen die doorgevoerd gaan worden in de jeugdopleiding. ,,Uiteraard met als doel om uiteindelijk meer spelers vanuit de jeugdopleiding af te leveren aan het eerste elftal."

En we gaan met Mike Grim mee naar basisschool 'Het Avontuur'. De spelers uit de A-selectie bezoeken deze week verschillende basisscholen in het kader van ons maatschappelijk project Almere & the City. Voor het onderdeel 'Klassewerk' worden er heuse persconferenties gehouden. En dus werd Grim het hemd van het lijf gevraagd en kon hij daarna volop handtekeningen uitdelen aan een kleine honderd nieuwsgierige 'journalisten'.

 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

22 maart 2017

Deel dit artikel: