Academy winterkamp op 2 en 3 januari 2019

Op woensdag 2 en donderdag 3 januari organiseert Almere City FC een echt winterkamp. Kids tussen 5 en 15 jaar, die willen trainen als een echte prof, kunnen op die dagen terecht op het Academy-complex aan de Competitieweg om twee dagen lang onder handen te worden genomen door Almere City FC Academy-trainers. 

 

Voor €70 kun je de eerste dinsdag en woensdag van 2019 lekker komen trainen en krijg je veel extraatjes op de koop toe. Deelnemers krijgen niet alleen trainingen, maar ook lunch en een gezonde snack, een Almere City muts, een gratis Fancard en een lidmaatschap voor de Kids Club. Voor de inwendige mens is er erwtensoep en warme chocomelk in overvloede. Kids moeten er rekening mee houden dat ze tussen 9 en 15 uur druk bezig zijn.

 

Deelnemers kunnen een meet & greet tegemoet zien met spelers van het eerste elftal, alvorens zij op het vliegtuig stappen naar het trainingskamp in Griekenland. Ook ligt er een rondleiding in het verschiet van alle ruimtes waar de spelers zich voorbereiden op de wedstrijd.

 

Deelname gaat door vanaf 10 inschrijvingen met een maximum van 70. Schrijf je in via het e-mailadres kidsclub@almerecity.nl met je naam, adres en telefoonnummer. Wees er snel bij want vol is vol!

1 december 2018

Deel dit artikel: