Black Sheep Friday: megakortingen op 23 november

Op vrijdag 23 november is het Black Friday! Almere City FC, dat in het verleden ooit als Zwarte Schapen door het leven ging, kan deze dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het speelt die dag tegen de Schapenkoppen van FC Dordrecht met als thema ‘Black Sheep Friday’!

Black Friday is in Amerika ooit bedacht om de start van het feestseizoen aan te zwengelen met absurde kortingen op cadeau-artikelen. Almere City FC volgt dit voorbeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd gaan in de Fanshop op het supportersplein artikelen over de toonbank met absurde kortingen. Ideaal dus om voor Sinterklaas en Kerst je slag te slaan.

Koop hier je kaarten voor 23 november.

Studentenkorting
Black Sheep Friday is ook een dag om studenten kennis te laten maken met de trots van de stad. Op vertoon van een studentenkaart scoor je die dag namelijk voor 5 euro een ticket voor de wedstrijd aan de wedstrijdkassa (prijs alleen voorbehouden aan specifieke tribunes).

Schoentje op de middenstip
Daarnaast worden ook de allerkleinsten op Black Friday op hun wenken bediend. Leden van Kidsclub ‘De Eigenwijsjes’ mogen die avond onder begeleiding van clubmascotte Ally de Aap namelijk een goed gevulde schoen ophalen op de middenstip. De schoentjes mogen van 17 tot en met 21 november bij de balie van Almere City FC worden ingeleverd.

7 november 2018

Deel dit artikel: