Groot Oktoberfest vrijdag voorafgaand aan N.E.C.

Almere City FC - N.E.C. Nijmegen. Dat is de nummer 2 tegen de nummer 5. Dat is Michele tegen Jack. Dat is de club die promotie hoog in het vaandel heeft staan, tegenover de club voor wie promotie van levensbelang is. Het is dus voetbal op het scherpst van de snede. Om de enerverende voetbalavond nog specialer te maken, staat de topper tegen NEC in het teken van het Oktoberfest.

Het horecaplein wordt vanaf 18:30 uur omgetoverd in een Duitse Bierplatz, inclusief de bijbehorende braadworst met Sauerkraut. Bediening loopt rond in de typische Dirndls en Lederhosen. Neem plaats achter een biertafel, bestel een grote pul vol goudgeel vocht en zing mee met heerlijke Duitse Schlagermuziek. Uiteraard is ook ‘Ally die Affe’ van de partij. Hij heeft zich speciaal voor het volksfeest omgekleed en je kunt samen met zijn twee 'hulp-Frauleinen' op de foto. 

Het Yanmar Stadion opent om 18.30 uur zijn deuren. Vanaf dat moment kan er met elkaar geproost worden!  De kaartverkoop voor het duel met NEC gaat erg hard. De eerste vakken zijn al uitverkocht, wat aantoont dat deze wedstrijd een hele speciale is. Wil jij er vrijdag ook bij zijn? Bestel dan nog snel online je kaarten via de ticketwebsite

3 oktober 2018

Deel dit artikel: