50% korting op twee kaarten voor strandfestival Zand 2018

De zilte lucht, de zinderende hitte: met enkele tropische dagen voor de boeg snakt Nederland naar het strand. Met die wetenschap lanceert Almere City FC vandaag een unieke samenwerking met strandfestival ZAND 2018.

Strandfestival ZAND werkt samen met de Almeerse Eerste Divisionist om het populaire evenement te promoten, dat op zaterdag 25 augustus aanstaande voor de elfde keer in successie wordt gehouden. Als onderdeel van die samenwerking krijgen alle supporters, die vóór 3 augustus een seizoenkaart- of fancard hebben besteld, 50% korting op twee kaarten voor de happening op het Almere Strand. Dit is een korting van tenminste €37,50.

Daags na de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Roda JC is op die locatie een imposante line-up op de main-stage te vinden. Onder andere Lil Kleine, Guus Meeuwis, Anouk, Chef’Special en Typhoon zijn aanwezig en ook selectiespelers van Almere City FC zijn op het festivalterrein te vinden. Via een seizoenkaart of een fancard van Almere City ben je nu voor de helft van de prijs van de partij*)!

Bestel je seizoenkaart of je fancard voor 3 augustus en je krijgt de week hierna verdere instructies via de e-mail over hoe je je kaarten voor de elfde editie van deze muzikale stranddag  kunt bemachtigen.

*) actie heeft alleen betrekking op reguliere kaarten. Op = op!

24 juli 2018

Deel dit artikel: