Seizoenkaart valt begin augustus op de mat

Het kwik blijft oplopen en het WK is pas net achter de rug, maar de eerste speelronde in de Keuken Kampioen Divisie komt in rap tempo dichterbij. Een seizoen waar jij als trouwe supporter uiteraard weer bij wil zijn. We hebben goed nieuws, want de seizoenkaarten zijn inmiddels naar de drukker en liggen begin augustus bij onze fans op de mat!

Beleef de passie live!

Als seizoenkaarthouder ben je verzekerd van je eigen plek in het Yanmar Stadion. Bewonder nieuwe aanwinsten zoals Moustapha Seck, Edward Francis en Niek Vossbelt. Zie hoe jonge talenten als Anass Ahannach en Stijn Meijer zich ontwikkelen. Draag met jouw support bij aan de strijd om de drie punten en schrijf samen met ons geschiedenis!

Fancard volgt later

Als seizoenkaarthouder heb je ook recht op een gratis Almere City Fancard. Deze pas wordt niet gelijktijdig met de seizoenkaart verstuurd, maar volgt op een later tijdstip. Wel kun je direct gebruik maken van alle voordelen die de Fancard biedt, aangezien seizoen- en Fancardhouders bij ons in het systeem staan.

Bestel nu een seizoenkaart

Nog niet in het bezit van een seizoenkaart? Scoor hem dan nog snel en geniet van alle thuiswedstrijden in de ‘Eredivisie Light’. Met tegenstanders als FC Twente, Roda JC, Sparta Rotterdam, NEC en Go Ahead Eagles belooft de competitie immers spannender dan ooit te worden. Je bestelt je seizoenkaart simpel door hier te klikken.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

23 juli 2018

Deel dit artikel: