Almere City FC seizoenkaart wordt betaalkaart

Bij de kassa’s van het Yanmar Stadion kun je vanaf dit seizoen met je seizoenkaart afrekenen. Niet langer loop je met een zak vol muntjes of met los geld op zak; de seizoenkaart krijgt namelijk een ingebouwde chip waarmee je aan de kassa’s kunt betalen. De kaart gaat de doorlooptijd bij de eet- en drinkpunten aanzienlijk verminderen.

Je seizoenkaart voorzie je van saldo in een online omgeving en een bijbehorende app die vanaf begin augustus beschikbaar is. Uiteraard komt er ook een oplaadpunt bij de ingang van het Yanmar Stadion. In de rij staan hoeft echter niet meer voor de supporters die zich goed voorbereiden: opladen en je saldo inzien kan vanaf je eigen keukentafel.

De seizoenkaarten met de betaalchip vallen begin augustus op de mat met een complete instructie. Om de overgang te vergemakkelijken is het dit seizoen in de kantine van Sporting Almere en het supportersplein ook nog mogelijk met je PIN-pas te betalen.

Ook voor dagjesmensen zijn er betaalkaarten beschikbaar. De betaalkaart kost de bezoeker 2 euro, maar dat aankoopbedrag komt meteen als tegoed op de betaalkaart te staan. Het eerste drankje is hiermee dus meteen afgetikt.
 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

4 juli 2018

Deel dit artikel: