Als één blok achter Almere City FC!

Hoewel de 'Verovering van de Vijverberg' op Eerste Pinksterdag niet slaagde, maakte teleurstelling bij de Almeerders al snel plaats voor trots. Wat een nacompetitie speelden onze jongens en wat een rol speelde het publiek! Met recordaantallen reisden we af naar Kerkrade en Doetinchem en ‘thuis’ moesten noodtribunes bijgebouwd worden om de publieke belangstelling een plaats te geven. Onder het toeziend oog van de landelijke media zetten we als één blok Almere City FC op de kaart.

Als één blok moeten we nu ook terug de Eerste Divisie in. Tijd dus voor een fraai geprijsde seizoenkaart voor één van de meest spraakmakende jaargangen sinds tijden. Trainer Jack de Gier liet gisteren al ontvallen dat het moeilijker wordt om kampioen van de Eerste Divisie te worden, dan om niet uit de Eredivisie te degraderen.

Wie naar het speelveld kijkt, ziet prachtige affiches. FC Twente zag zijn lot immers aan het einde van het Eredivisie-seizoen bezegeld met een rechtstreekse degradatie. Roda JC en Sparta Rotterdam werden slachtoffer van de nacompetitie. En het wordt druk aan de top voor de huidige Jupiler League-teams met titelaspiraties: NEC lukte het onder Pepijn Lijnders niet om de stap omhoog te maken. En ook bij sc Cambuur, Go Ahead Eagles en Telstar waart de gedachte rond om ooit weer voor Eredivisie-publiek te spelen. En dan laten we de beloftenteams nog buiten beschouwing, waar in 2017-2018 de ware kampioen uit voort kwam in Ajax.

Er is dus een bijzonder seizoen in aantocht. Eentje op écht gras, waar Almere City FC wil bouwen op het succes in de play-offs! Daar wil jij als echte supporter bij zijn! Een seizoenkaart heb je al vanaf €5,80 per wedstrijd.*

Schaar je hier achter Almere City FC!

*) voorbeeldprijs voor volwassene op vak D1

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

21 mei 2018

Deel dit artikel: