Koop jouw tickets voor de halve finale van de play-offs

De halve finale van de play-offs is bereikt! Almere City FC treedt donderdag (20.00 uur) in eigen huis aan tegen Eredivisieclub Roda JC! Verzeker jezelf snel van een plek in het Yanmar Stadion om onze jongens naar een overwinning te schreeuwen! Schrijf samen met ons geschiedenis, een finaleplek lonkt! Onderstaand tref je alle informatie over de kaartverkoop van dit sleutelduel.

Seizoenkaarthouders gratis naar de halve finale!
Seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart voor het seizoen 2018-2019 al hebben aangeschaft kunnen gratis naar de halve finale van de play-offs. Zij krijgen hun e-ticket maandag 7 mei per mail toegestuurd.

Losse verkoop seizoenkaarthouders

Alle seizoenkaarthouders (van zowel seizoen 2017-2018 als seizoen 2018-2019) krijgen daarnaast de mogelijkheid om online extra tickets aan te schaffen.  De online verkoop start maandag 7 mei om 14.00 uur. Hiervoor geldt het reguliere tarief. (Maximaal 4 kaarten per seizoenkaarthouder, dit is inclusief de eigen plek) Om online een ticket te bestellen klik je hier

Gelimiteerde online verkoop

Voor dit duel is besloten om een beperking op te leggen aan de online verkoop van deze wedstrijd. Naast seizoenkaarthouders is het ook voor alle Fancardhouders  (seizoen 2017-2018) mogelijk om online kaarten aan te schaffen. Ook voor hen start de verkoop op maandag 7 mei om 14.00 uur. Voor  Fancardhouders is de limiet 2 kaarten per persoon. Ook Kidsclubleden (Fancard Junior) kunnen online tickets aanschaffen. Ook voor hen geldt een limiet van 2 tickets per persoon. Om online een ticket te bestellen klik je hier

Het verkoopbeleid heeft te maken met de categorie waarin de wedstrijd is ingedeeld en is een direct resultaat van het wedstrijdvooroverleg tussen de veiligheidscoördinatoren van beide clubs en de gemeente.

Extra Balieverkoop

Wanneer je niet in het bezit van een seizoen- of Fancard bent, kun je jouw wedstijdticket kopen bij de receptie van de club. Om het voor alle Almeerse fans mogelijk te maken om een ticket te bemachtigen voor het duel met Roda JC, zijn de openingstijden van de receptie aankomende week aangepast. Verkoop aan de balie geschiedt alleen op vertoon van een geldig ID-bewijs. Men kan maximaal 4 tickets per persoon aanschaffen.

De openingstijden van de receptie zijn als volgt:

Maandag: 10.00-20.00 uur
Dinsdag: 09.00-20.00 uur
Woensdag: 09.00-20.00 uur
Donderdag (Hemelvaartsdag): Receptie om 14.00 uur geopend.
Stadionkassa open op wedstrijddag (mits nog kaarten beschikbaar): vanaf 18.30 uur

Voor vragen kun je terecht via ticketing@almerecity.nl of tel: 036-5486888

Foto: Lenno van Dekken

7 mei 2018

Deel dit artikel: