Familiedag: Activiteiten, voetbal en een verrassing!

Save the date! Op zaterdag 28 april is het familiedag bij Almere City FC. Een middag vol live voetbal, gave activiteiten en leuke verrassingen. Het ideale uitje voor het hele gezin!

Pret op het veld!

Aan het einde van de middag opent het Yanmar Stadion zijn deuren voor het publiek. Op het hoofdveld worden leuke voetbalactiviteiten georganiseerd voor de jeugd. Kinderen kunnen zich laten schminken en op het horecaplein kun je genieten van een smaakvolle stroopwafel of een suikerspin. Het stadion is vanaf 17.00 uur geopend.

Van 17.15 tot 17.30 is er gelegenheid je in te schrijven voor de voetbalactiviteit, welke bestaat uit een clinic van spelers van Almere City FC O19. Wil je nu al een plekje reserveren? Stuur dan een mail naar kidsclub@almerecity.nl. (Je hoeft geen lid te zijn van de kidsclub) De clinic start om 17.30 en is om 18.30 afgelopen. Vervolgens is er tussen 18.45 en 19.15 de gelegenheid voor onze jonge fans om spandoeken te maken in de Playing For Succes ruimte. 

Almere City FC – FC Volendam

Almere City FC wacht op 28 april een thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Het betreft de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen en dit duel kan allesbepalend worden in de strijd om een plek in de play-offs om promotie. Trainer Jack de Gier en zijn mannen kunnen de steun van de fans dus goed gebruiken! De aftrap staat om 19.45 uur gepland.

Verrassing

Vlak voor aanvang van het duel tussen Almere City FC en FC Volendam hebben wij nog een leuke verrassing, die vooral bij de jeugdige fans in de smaak zal vallen.

Uitverkocht

De wedstrijd is reeds uitverkocht.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

10 april 2018

Deel dit artikel: