Passie en strijd, op het veld en op de tribunes!

Het seizoen 2017/2018 nadert zijn ontknoping. Een cruciale periode is in aantocht. Weken waarin duidelijk wordt welke clubs zich plaatsen voor de play-offs om promotie. En welke clubs direct instromen in de halve finales. Met passie en strijd moet een plek in de top van de Jupiler League worden veiliggesteld. En dat doen we samen met jullie, onze fans. Want dit seizoen is wel gebleken dat het Yanmar Stadion daardoor een bijna onneembare vesting is geworden.

Sterk in eigen huis

Helmond Sport, MVV, Jong AZ, RKC Waalwijk, De Graafschap, FC Eindhoven, NEC en Go Ahead Eagles werden op eigen veld allemaal verslagen. De ene overwinning was nog mooier dan de ander. En daarin hadden jullie een groot aandeel, want samen zijn we sterk. Spelers op het veld en supporters op de tribune. Meermaals gaven jullie net het laatste zetje op weg naar een goed resultaat. De laatste weken zijn de prestaties wat wisselvalliger en daarom kan de ploeg van trainer Jack de Gier juist nu jullie steun extra goed gebruiken.

Hoe mooi was het om te zien dat het Yanmar Stadion vorige week in de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax nagenoeg uitverkocht was. Helaas stapten de Amsterdammers met een 1-2 zege van het veld. Voor Almere City FC een onnodige nederlaag, maar ook een zeldzame verliespartij in eigen huis. Naast Jong Ajax slaagde immers alleen FC Dordrecht erin om met de punten huiswaarts te keren.

Wij zijn Almere

Dat willen wij graag zo houden. Deze maand komen FC Emmen en Fortuna Sittard nog op bezoek in Almere. Laat het weer kolken op de tribunes, zodat de punten hier blijven. Op weg naar de play-offs. Dat is de missie. Kom naar het Yanmar Stadion en neem je vrienden, familie, collega’s, scharrels, buren en kennissen mee. Iedereen mag het weten: Wij zijn Almere.

Zondag 25 maart, 14.30 uur:
Almere City FC – FC Emmen

Vrijdag 30 maart, 20.00 uur:
Almere City FC – Fortuna Sittard

Nog geen tickets? www.almerecity.nl/tickets

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

13 maart 2018

Deel dit artikel: