Marco Heering na dit seizoen naar Go Ahead Eagles

Na vijf mooie jaren neemt Marco Heering aan het einde van het seizoen afscheid van Almere City FC. De 47-jarige assistent-trainer gaat met ingang van de nieuwe voetbaljaargang aan de slag bij Go Ahead Eagles, de club waar hij als speler van 1987 tot 1996 actief was. In Deventer wordt Heering de assistent van de nieuwe hoofdtrainer John Stegeman.

Heering is sinds 2013 werkzaam bij Almere City FC en in de afgelopen jaren is hij uitgegroeid tot een boegbeeld binnen de club. Achtereenvolgens werkte hij als assistent-trainer onder Fred Grim en Maarten Stekelenburg. Na het ontslag van laatstgenoemde was hij korte tijd ad-interim hoofdtrainer. In januari 2016 nam Jack de Gier het stokje over en ging Heering weer verder als assistent. In de afgelopen jaren slaagde Almere City FC er driemaal op rij in om zich te plaatsen voor de play-offs om promotie, hetgeen mede de verdienste is van Heering.

Met zijn stap naar Go Ahead Eagles keert Heering terug bij de club waar hij als speler furore maakte. Almere City FC dankt Marco voor zijn trouwe inzet in de afgelopen jaren en wenst hem alvast veel succes met zijn nieuwe uitdaging in Deventer. Uiteraard hopen we dat hij zijn mooie periode in Almere in stijl kan afsluiten.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 

28 februari 2018

Deel dit artikel: