Kaartverkoop uitwedstrijd Jong AZ

Almere City FC speelt op vrijdag 16 maart de uitwedstrijd tegen Jong AZ. Het duel in Wijdewormer is met de eigen auto of met een door de club georganiseerde busreis te bezoeken. Alle informatie over de kaartverkoop.

Wedstrijd: Jong AZ – Almere City FC
Datum: Vrijdag 16 maart 2018
Aanvangstijdstip: 20.00 uur
Locatie:

AFAS Trainingscomplex
Zuiderweg 72
1456 NH Wijdewormer

Online verkoop

De online verkoop voor dit duel is reeds gestart en loopt tot vrijdag 16 maart 12.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 5,50. Om tickets te bestellen klik je hier.

Eigen vervoer

Voor supporters die met de eigen auto naar Wijdewormer willen afreizen geldt een omwisselpunt bij tankstation ‘De Hackelaar’ op Rijksweg A1 tussen Utrecht en Amsterdam tussen 18.15 uur en 18.45 uur. Aldaar wordt een parkeerkaart verstrekt die zichtbaar op het dashboard van de auto gelegd dient te worden.

Georganiseerde busreis

Het is voor onze supporters ook mogelijk om gebruik te maken van de door de club georganiseerde busreis. Een ticket inclusief busreis kost € 15,50. De bus vertrekt om 18.00 uur bij het Yanmar Stadion. In de bus naar Wijdewormer is het toegestaan om eten en (twee alcoholische) dranken mee te nemen. Tevens is na afloop van de wedstrijd en na het verlaten van de gemeentegrens Zaanstad het nuttigen van alcoholhoudende drank toegestaan (terugreis).

Tickets bestellen

Om tickets te bestellen klik je hier.
 

27 februari 2018

Deel dit artikel: