Halve SCC: Beleef de tweede seizoenshelft live!

Hij is er weer: de halve SeizoenClubCard! Beleef de ontknoping van het seizoen live in het Yanmar Stadion. Erbij zijn is het meemaken. Kies de door jouw begeerde stoel(en) en zit op de eerste rij wanneer de prijzen worden verdeeld. Vanaf € 58,00 ben jij verzekerd van je eigen plaats.

Scoor je ticket voor de tweede seizoenshelft!
De halve SeizoenClubCard is hét toegangsbewijs voor de ontknoping van dit Jupiler League-seizoen. Na de moeizame eerste periode heeft trainer Jack de Gier het tij weten te keren en doet zijn ploeg nog volop mee in de strijd om de tweede periode. Zet Almere City FC deze stijgende lijn door? En blijft Arsenio Valpoort ook na de winterstop meedoen in de strijd om de topscorerstitel? Als halve SeizoenClubCard-houder maak je het live mee!

Beleef topduels in het Yanmar Stadion 
Met een halve SCC op zak beleef je alle tien de thuiswedstrijden na de winterstop, waaronder de duels met koploper NEC en de thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Jong Ajax. Benieuwd naar het hele competitieschema van de rest van het seizoen? Kijk dan in onze ticketshop!

Meer informatie over een seizoenkaart en de voordelen bij Almere City FC? Bekijk dan deze pagina. Om direct jouw halve seizoenkaart te bestellen klik je hier.

Voor vragen kun je contact opnemen met ticketing@almerecity.nl

5 december 2017

Deel dit artikel: