Hugo Boss Almere presents: ‘Boss of the Match’!

Met ingang van de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk vanavond kun je stemmen op jouw ‘Boss of the Match’! Vorig seizoen was er al de mogelijkheid om te stemmen op de Man of the Match via www.almerecity.nl  tijdens de thuiswedstrijden van Almere City FC en dat keert terug!

Vanaf de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk is het  mogelijk om jouw man van de wedstrijd te kiezen. Je doet dit via onze website. Daarna is het een kwestie van inloggen met je Facebook-account en stemmen maar!

Na het uitbrengen van je stem zie je direct de tussenstand, waardoor live te volgen is wie de meeste stemmen heeft vergaard. Damon Mirani die zijn man uit de wedstrijd speelt of toch Anass Ahannach die een onnavolgbare actie maakt? Jij bepaalt wie na afloop in het zonnetje wordt gezet.

Businessclubpartner én official kledingsupplier van Almere City FC, Hugo Boss Almere, stelt een set boxershorts ter beschikking voor de ‘Boss of the Match’! Bart Heijmans, eigenaar van Hugo Boss Almere, laat in een reactie weten zeer verheugd te zijn met deze actie: ,,Wij vinden het een mooie titel om voor te strijden en verbinden ons merk graag aan de beste speler van de wedstrijd!''

27 november 2017

Deel dit artikel: