Studentenavond: Gratis voetbal, bier en snack!

Op maandag 27 november is het studentenavond bij Almere City FC! De week beginnen met gratis voetbal, bier en snacks. Klinkt niet verkeerd toch?! Dat dachten wij ook en dus organiseert de club – in samenwerking met Almere Centrum – een gave studentenactie.

Alle studenten van Windesheim Flevoland en leerlingen van ROC Flevoland zijn van harte welkom om het duel tussen Almere City FC en RKC Waalwijk (20.00 uur) geheel gratis te bezoeken. Bij aankomst in het stadion ontvangt iedere student een paar drankjes en een snack, aangeboden door Almere Centrum! Op het horecaplein maakt onze DJ er een feestje van.

Na de wedstrijd ontvang je bovendien nog een Almere City Fancard. Daarmee kun je dit seizoen nog drie thuiswedstrijden van de club geheel gratis bezoeken en profiteer je van kortingen bij de partners van de Fancard. Dat scheelt je bijvoorbeeld weer geld wanneer je uit eten gaat bij verschillende restaurants in Almere.

Kortom, daar moet je bij zijn. Een gratis e-ticket is simpel te bestellen. Klik op één van onderstaande links, vul je gegevens in en fix dat kaartje. Tezamen met je studentenkaart vormt dit je toegangsbewijs.

Student Windesheim gratis kaart reserveren:

https://voetbal.iticketsro.com/almere_city_fc/deeplink.aspx?token=windesheim

Leerling ROC Flevoland / Aeres Hogeschool gratis kaart reserveren:

https://voetbal.iticketsro.com/almere_city_fc/deeplink.aspx?token=rocflevoland

Wij hopen je te zien op maandag 27 november!

16 november 2017

Deel dit artikel: