Kom vroeg naar het Yanmar Stadion!

Het is matchday! Vanavond treden we in de tweede ronde van de KNVB Beker aan tegen Eredivisieclub AZ. Met z’n allen gaan we er een prachtige voetbalavond van maken. Omdat het druk belooft te worden, adviseren wij onze supporters om tijdig naar het Yanmar Stadion te komen. Zo mis je niets van het entertainmentprogramma en voorkomen we lange rijen bij de entree.

Laatste tickets

Heb jij nog geen ticket? De laatste kaarten worden vandaag online verkocht. Daarvoor klik je hier. Kaarten voor Vak D2 zijn vanavond alleen bij de stadionkassa te koop. (Er kan om je ID worden gevraagd).  

Let op: de overige vakken zijn nagenoeg uitverkocht. De kans is groot dat vanavond aan de stadionkassa alleen nog tickets voor D2 (sfeervak) en de B-tribune (€ 25,00) beschikbaar zijn.

Voorwedstrijd en live muziek

Het Yanmar Stadion gaat vanavond al om 18.30 uur open voor het publiek. Op datzelfde tijdstip start een voorwedstrijd tussen Almere City O13 en de leeftijdsgenoten van AZ. Op het horecaplein wordt muziek gedraaid en staan extra eetgelegenheden. Vanaf 20.00 uur zal zanger Mario Broerse hier ook optreden. Vlak voor de opkomst van de spelers zal hij vanaf het veld ook de stemming op de tribunes er alvast inbrengen.

Loting live te volgen in supporterskantine

Ongeveer driekwartier na afloop van de wedstrijd wordt in onze businessclub de loting voor de volgende ronde van het bekertoernooi verricht. Uiteraard hopen we dat Almere City FC dan wederom in de kokers verdwijnt! De loting wordt in de supporterskantine op de tv-schermen uitgezonden. Dus blijf lekker hangen en geniet samen met je medesupporters van de ‘derde helft’.

26 oktober 2017

Deel dit artikel: