Win vette prijzen tijdens ons FIFA 17-toernooi: Schrijf je nu in!

Daag je vrienden uit, show je skills en misschien win jij wel een vet eSports-contract bij onze club! Het tweede Almere City FIFA 17-toernooi staat voor de deur. Op zaterdag 25 februari verandert de businesslounge van het Yanmar Stadion weer in een digitale arena. Neem het op tegen tientallen andere gamers en maak kans op gave prijzen van Media Markt Almere! Durf ook jij de strijd aan te gaan?

De wedstrijden worden gespeeld op zestien PlayStation 4-consoles. Er is ruimte voor maximaal tachtig deelnemers en er zijn al enkele tientallen aanmeldingen binnen. Dus schrijf je snel in, want vol is vol!

Uiteraard zijn ook verschillende spelers uit de A-selectie van de partij en de middag wordt omlijst door muziek van DJ Ronny V.

Deelname aan het Almere City FIFA 17-toernooi is mogelijk vanaf 14 jaar en kost € 10,00. De virtuele bal gaat rollen op zaterdag 25 februari van 12.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt je nu voor deze voorronde inschrijven. De finaledag staat gepland in juni 2017 en daar valt het eSports-contract te winnen!

Misschien maak jij volgend jaar dus wel deel uit van de officiële wedstrijdselectie en vertegenwoordig je onze club op grote eSports-toernooien! Wil jij je inschrijven? Ga dan snel naar: www.ticketchief.nl/fifa17 

Almere City FIFA 17-toernooi:

Datum: zaterdag 25 februari 2017
Tijdstip: 12.00 uur – 18.00 uur
Kosten: € 10,00 per persoon
Leeftijd: Vanaf 14 jaar
Hoofdprijs: eSports-contract bij Almere City FC
Inschrijven: www.ticketchief.nl/fifa17 

Foto: Redactie Almere City FC

17 februari 2017

Deel dit artikel: