Almere City FC krijgt een jeugdbestuur

Almere City FC gaat werken met een jeugdbestuur. Bij de start van 2019 zoektde voetbalclub een vijfkoppig bestuur met jeugd van 12 tot en met 17 jaar. Zij mogen de komende maanden aanschurken tegen het dagelijkse bestuur van Almere en beslissen over belangrijke zaken die hun leeftijdsgenoten aan gaan. Wil jij ook deel uitmaken van dit bestuur? Stuur dan een sollicitatie voor 20 januari naar kidsclub@almerecity.nl!

Met belangrijke VIPs in de Rabo Business Lounge, vanaf de zijlijn de warming up vmeemaken, vergaderen over belangrijke zaken die de club bezig houden en het gesprek aangaan met de directie om de club voor de jeugd beter te maken: voor jou wordt die droom binnenkort wellicht werkelijkheid.

Alle aanmeldingen worden door het échte' bestuur onder de loep genomen en krijgen een passende verrassing. De tien beste sollicitaties mogen in een persoonlijk gesprek met het clubbestuur vertellen waarom juist zij tot het bestuur mogen toetreden. 

Almere City FC kondigde in oktober al aan dat de leeftijdsgroep van 12 tot en met 17 jaar speciale kortingen krijgt met een Scholierenseizoenkaart. Met de Scholierenseizoenkaart kunnen zij met korting naar de wedstrijden in het Yanmar Stadion. Met het jeugdbestuur zet de club een nieuwe stap om deze belangrijke doelgroep bij de club te betrekken.

Solliciteren? Stuur voor 20 januari een mail met jouw motivatie. Voor de vijf beste bestuurders is er uiteindelijk een zetel beschikbaar. Zij gaan een waanzinnig jaar tegemoet! 

19 december 2018

Deel dit artikel: