Speciale 'Dag van de Eigenwijsjes': 13 januari 2019

Zondag 13 januari 2019, knal die maar in de agenda! Die dag bombarderen we tot de Nationale Dag van de Eigenwijsjes. Almere City FC speelt dan om 14.30 uur tegen FC Volendam en die dag is speciaal voor jou en je familie.

De eerste speeldag van Almere City FC na de winterstop is er namelijk eentje op zondag: de schappelijke aftraptijd van 14.30 uur leent zich uitstekend om er een dolle boel van te maken. Op 13 januari is er daarom voor elk kind wat wils. Bovendien krijg je op deze dag eindelijk je clubpas uitgereikt en ontvang je tevens een mooi cadeau van de club. Ook kids die nu nog geen lid zijn, ontvangen deze privileges. Ken jij dus een vriendje of vriendinnetje dat 'Eigenwijs' genoeg is? Laat 'm een e-mail sturen om lid te worden.

Sinterklaas kapoentje
Het duurt nog lang voordat het januari is. Dat snappen we maar al te goed. Gelukkig zijn november en december feestdagen bij uitstek en is het ook de tijd dat Sinterklaas weer naar ons Kikkerlandje komt. Dit seizoen hebben we de Goedheiligman gevraagd om zijn Pieten naar het Yanmar Stadion te sturen om wat voetbalschoenen te vullen. De Sint komt op 17 november aan in Nederland. Tussen 17 en 21 november kunnen 'Eigenwijsjes' een voetbalschoen inleveren bij de balie van het stadion. Vergeet niet een label aan je schoen te doen, zodat de Pieten weten welk cadeautje er in welke schoen moet.

De voetbalschoentjes mogen op 23 november, onder begeleiding van Ally de Aap, worden opgehaald op de middenstip voorafgaand aan de wedstrijd Almere City FC - FC Dordrecht. 

1 november 2018

Deel dit artikel: