Kidsclubleden stralen op selectiefoto!

Samen met je voetbalhelden op een officiële selectiefoto! Het is een droom van vele kinderen. Voor enkele leden van onze kidsclub ging die langgekoesterde wens afgelopen woensdag in vervulling. Samen met alle selectieleden namen zij plaats op het hoofdveld van het Yanmar Stadion. Nog even snel de haren goed doen, een lach op het gezicht toveren en klik…! Dit is het resultaat!

Uiteraard werden er na het maken van de foto nog de nodige handtekeningen gescoord. Het handtekeningenboekje was nog niet vol, maar aangezien onze kidsclubleden gratis naar alle thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie mogen, is er nog genoeg gelegenheid om van iedere speler een krabbel te scoren.

In de loop van het seizoen worden er nog veel meer gave activiteiten georganiseerd voor ‘De Eigenwijsjes’, zoals onze kidsclub heet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een heuse persconferentie of lekker springen bij Jumping Jack. Bovendien maak je als lid van onze kidsclub kans om als mascotte mee het veld op te lopen voorafgaand aan een thuiswedstrijd van de A-selectie.

Ben je nog geen lid van De Eigenwijsjes? Schrijf je dan snel in door hier te klikken.

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

13 september 2018

Deel dit artikel: