Het veld op met jouw helden!

De stadionlichten branden, de tribunes stromen vol en de spelers komen de kleedkamer uit. Hand in hand loop je met jouw helden het veld op. En uiteraard is ook Ally de Aap van de partij! Klinkt goed toch? Als lid van ‘De Eigenwijsjes’, de enige echte kidsclub van Almere City FC, kan ook jij als mascotte mee het veld oplopen voorafgaand aan een competitiewedstrijd van de A-selectie.

Kriebelt het bij jou ook al? Dat komt mooi uit, want voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen MVV op vrijdag 7 september is het weer zover. Dan mogen 24 kidsclubleden meemaken hoe het is om het veld van het Yanmar Stadion te betreden. Uiteraard volledig gehuld in clubtenue. Na de opkomst van de spelers mag je de wedstrijd natuurlijk ook nog live bekijken vanaf de tribune. Maak je op voor een gave voetbalavond om nooit te vergeten!

Kidsclubleden kunnen zich nu aanmelden om als mascotte mee het veld op te lopen voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen MVV op vrijdag 7 september (20.00 uur). Je doet dit door een mail met je gegevens te sturen naar kidsclub@almerecity.nl. Je hoort daarna zo spoedig mogelijk van ons of je één van de gelukkigen bent. We hopen je snel te zien in het Yanmar Stadion!

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

30 augustus 2018

Deel dit artikel: