Joost geeft gave spreekbeurt over Almere City FC!

Je spreekbeurt houden over Almere City FC. Hoe gaaf is dat! Dat dacht ook Kidsclubvriendje Joost, die zijn klasgenootjes afgelopen week bijpraatte over alle ins- en outs van onze club!

Joost kreeg van ons verschillende materialen aangeleverd om van zijn spreekbeurt een succes te maken. Met onder meer de presentatiegids, de officiele Almere City Krant en een zelf meegenomen wedstrijdvlaggetje had hij al het nodige om te laten zien. Vol passie vertelde Joost aan zijn medeleerlingen verhalen over zijn favoriete club, de spelers en zijn ervaringen tijdens een wedstrijdbezoek. Met regelmaat zit hij namelijk samen met zijn vader en vriendje Stefano op de tribunes in het Yanmar Stadion.

Onderdeel van zijn spreekbeurt was ook een quiz, waarin de leerlingen een Almere City autotenue en een sleutelhanger konden winnnen. Zijn favoriete speler, Arsenio Valpoort, had bovendien nog een verrassing voor Joost. Hij sprak een korte video in om ons Kidsclublid veel succes te wensen!

Aanstaande zaterdag is Joost weer van de partij. Hij mocht al zijn klasgenootjes uitnodigen om de belangrijke wedstrijd tegen FC Volendam gratis te bezoeken. Een extra leuk toetje van een toch al gave spreekbeurt. Bedankt voor het toesturen van je foto Joost!

Wil jij je spreekbeurt ook over Almere City FC houden en ben je lid van de kidsclub? Stuur dan een mailtje naar kidsclub@almerecity.nl en vraag jouw spreekbeurtpakket aan!

26 april 2018

Deel dit artikel: