Razende reporters bij Kidsclub persconferentie!

Een bijzondere dag voor de leden van onze Kidsclub. Voor één dag gingen zij aan de slag als journalist en kregen ze de kans om selectiespelers Dennis van der Heijden en Leeroy Owusu het hemd van het lijf te vragen. Als ‘razende reporters’ verschenen ze op de officiële Almere City Kidsclub Persconferentie.

Een spannende dag dus voor onze jeugdige fans. Bij aankomst in het Yanmar Stadion ontvingen ze een heuse perskaart en werden welkom geheten in de Rabo Business Lounge. Daar werden verschillende doelpunten van Van der Heijden en Owusu afgespeeld op de grote videoschermen, waarna de ‘razende reporters’ aan het werk werden gezet. Tijd om vragen te bedenken.

Dat ging onze jonge journalisten goed af! ‘Van wie heb je het meest geleerd bij Ajax?’, was één van de vragen aan Owusu, terwijl de Dennis antwoord moest geven op de vraag wat het grootste verschil is tussen ADO Den Haag en Almere City FC. Het zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die de revue passeerden.

Onze Kidsclubleden hadden flink hun best gedaan en dat was niet voor niets. De ‘razende reporters’ met de meest originele vragen konden namelijk een mooie prijs winnen. Zij komen binnenkort een thuiswedstrijd van Almere City FC bezoeken als een echte journalist! Dat betekent dat ze de opstellingen krijgen in de perskamer, de wedstrijd bekijken vanaf de perstribune en na afloop enkele vragen aan hun favoriete speler mogen stellen in de mixed zone!

Kortom, het was een geslaagde dag. Wij kijken alweer uit naar het volgende persmoment met onze ‘razende reporters’.

Foto: Redactie Almere City FC

25 januari 2018

Deel dit artikel: