Voetbaltraining in het stadion!

Almere City FC en Kleuter Voetbalschool Arno Splinter hebben de handen ineengeslagen. Daardoor is het voor kids van 4 t/m 7 jaar nu mogelijk om als een echte profvoetballer te trainen in het Yanmar Stadion! Als lid van de voetbalschool word je automatisch ook lid van de Kidsclub van Almere City FC en profiteer je dus van nog veel meer voordelen! Wacht niet langer en schrijf je in!

Iedere training een feest

Kleuter Voetbalschool Arno Splinter geeft trainingen aan kleine groepjes kinderen (maximaal tien per groep). Daardoor is er veel aandacht voor het individu. De trainingen worden zorgvuldig samengesteld. Er staan niet alleen techniekonderdelen op het programma, maar er worden ook wedstrijdjes gespeeld. Naast normale materialen als pionnen, stokken, ballen en doeltjes, beschikt de Voetbalschool ook over opblaasbare velden, pannavelden, voetbaltempels, gatendoeken, voetbalkanonnen, rebounders en snelheidsmeters. Zo wordt iedere training een feest!

Spelvormen

Met fantastische spelvormen worden de kinderen gemotiveerd en uitgedaagd. We beginnen met het aanleren van de basis en naar gelang het niveau van de kinderen zal er steeds specifieker getraind worden. Ontwikkeling is belangrijk, maar plezier staat voorop!

Bij de trainingen komen de volgende onderdelen aan bod: kappen en draaien, passeerbewegingen, techniek van het schieten, het aannemen van de bal, het veroveren van de bal. 1vs1, 2vs2, partijspellen en het aanleren van de spelregels.

Trainingssessie

Een trainingssessie bestaat uit tien trainingen van 85 minuten. De trainingen vinden plaats in het Yanmar Stadion en bij extreem slecht weer wordt uitgeweken naar de gymzalen van de Meergronden in Almere Haven. De trainingen gaan dus altijd door!

Tijden

Trainingen: vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.25 uur.

Prijs

De prijs van een trainingssessie (tien trainingen) bedraagt € 115,00 incl. tenue

Inschrijven

Heb jij een kind tussen de 4 en 7 jaar en wil je hem of haar op de leukste en beste manier kennis laten maken met voetbal? Schrijf je dan nu in voor een reeks van tien trainingen. Dat kan via de website van Kleuter Voetbalschool Arno Splinter: www.voetbalschoolalmere.nl

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

19 januari 2017

Deel dit artikel: