Stronteigenwijs? Dan hoor je bij ‘de Eigenwijsjes’!

Wil je meester of juf je af en toe achter het behang plakken en weet je het altijd beter dan je vriendjes of vriendinnetjes? Klagen je ouders wel eens dat je stronteigenwijs bent? Dan kun je ze nu vragen of je lid mag worden van de ‘De Eigenwijsjes’, de Kidsclub van Almere City FC en de enige plek in de provincie voor kids die sterk in hun schoenen staan!

De Almere City FC Kidsclub is de jongste Kidsclub van Nederland en speciaal opgericht voor alle jonge, eigenwijze supporters jonger dan 12 jaar! Word lid van een steeds groter legertje eigenwijze kids en bezoek gratis de competitiewedstrijden in het Yanmar Stadion. Je maakt kans om als mascotte mee het veld op te lopen en mee te doen aan tal van speciale activiteiten.

Eigenwijs zijn is hartstikke stoer. Kijk maar eens wat je er allemaal voor terug krijgt:

- Een welkomstpakket met leuke cadeaus!
- Gratis naar alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie van Almere City FC (let op: alleen onder begeleiding van een volwassene);
- Een kans om als mascotte mee het veld op te lopen
- Je eigen 'Eigenwijsjes' Fancard
- Met 'onze jongens' op de officiële teamfoto
- Schoentje zetten met Sinterklaas
- Een kidsclub persconferentie
- Een gratis GOAL!, het voetbalmagazine voor de jeugd
- Diverse gave activiteiten

Je wordt een Eigenwijsje voor slechts € 10,- per seizoen. Hiervoor krijg je een Fancard Junior en beleef je het seizoen als nooit tevoren.

Genoeg gelezen? Haast je dan snel naar de bestelpagina!

 

24 juli 2018

Deel dit artikel: