Vier je eigen Almere City FC Party bij Bounz Almere

Ben je jarig of heb je iets anders te vieren? Als lid van onze Kidsclub kun je er een gaaf Almere City FC feestje van maken! Bounz Almere organiseert speciaal voor de Kidsclubleden De Bounz & Almere City FC Party.

Een uur lang springen in de toffe Bounz Arena vol met trampolines, waar je zelfs tegen de wanden kunt springen. Speel met de Bounz Master een kwartier lang het razend populaire 'dodgeball' of leer coole jumps en trickz!

De jarige springt gratis, mits hij/zij lid is van de Almere City FC Kidsclub en krijgt een leuk verjaardagskadootje als verrassing. Bounz zorgt voor een mooie verjaardagstafel met limonade en na het springen een heerlijke Almere City FC voetbaltaart! Aan het einde maken we nog een groepsfoto, net zoals de voetballers van Almere City FC dat doen. Tenslotte is er nog een waterijsje om af te koelen.

De Bounz & Almere City FC Party is te reserveren vanaf 8 kinderen. Voor meer informatie, zie bijgaande flyer of neem contact op met Bounz Almere via telefoonnummer: 036-5253840, internet: www.almere.bounz.nl of e-mail: almere@bounz.nl

Klik hier voor de flyer

20 december 2016

Deel dit artikel: