Online kaartverkoop

Schrijf met ons geschiedenis en mis geen wedstrijd van Almere City FC! Wil jij de meest spannende competitie in jaren van dichtbij meemaken? Scoor dan nu je tickets! Online bestellen is de meest eenvoudige, snelle en veilige manier.

Thuiswedstrijden eerste seizoenshelft 2018-2019 in de verkoop
Alle thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft in de Keuken Kampioen Divisie zijn in de verkoop. Zolang voorradig zijn tickets op wedstrijddagen tot het aanvangstijdstip van de wedstrijd te bestellen. Wees er snel bij, want thuiswedstrijden van Almere City FC zijn regelmatig uitverkocht. Je bestelt je kaarten via onze ticketsite

Thuiswedstrijden tweede seizoenshelft 2018-2019
De thuiswedstrijden van de tweede seizoenshelft gaan in de verkoop op 14 december of vanaf het moment dat de laatste thuiswedstrijd van 2018 (tegen Jong Ajax) is uitverkocht. Hierover worden bezoekers geïnformeerd via de website. In de tweede seizoenshelft neemt Almere City FC het onder andere op tegen FC Twente en Sparta. Het is mogelijk een halve seizoenkaart te bestellen om alle wedstrijden bij te wonen. De halve seizoenkaart gaat vanaf 30 november in de verkoop.

Bestellen met een Fancard
Wanneer je een Fancard hebt besteld, dan is deze gekoppeld aan je online ticket account. Je kunt dan gemakkelijk de wedstrijd en plek naar keuze selecteren. Je hebt een tegoed van drie gratis wedstrijdtickets. Wanneer deze zijn gebruikt, betaal je daarna het reguliere online tarief. Uiteraard profiteer je met de Fancard ook van alle extra voordelen.

Je kunt nog tot en met 23 december losse Fancards bestellen. Met een Fancard kun je tot en met 11 januari kaarten bestellen voor individuele wedstrijden.

Ik wil een los kaartje bestellen voor de wedstrijd
Bij wedstrijden waar vrije verkoop is, kun je een losse kaart kopen via het ticketbestelsysteem. Hiervoor moet je een account aanmaken in onze ticketbestelomgeving. Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je in de ticketomgeving je wedstrijdkaarten bestellen voor het online tarief. Wij willen je er op wijzen dat het dus altijd voordelig is een Fancard te kopen, omdat je voor dezelfde prijs dus drie wedstrijden kunt bezoeken. Om wedstrijdtickets te bestellen klik je hier.

Stadionverkoop
Bestel je liever aan de stadionkassa? Dat kan, maar hier zijn alleen wedstrijdtickets te koop tegen het reguliere tarief. Omdat er met kassaverkoop allerlei extra handelingen nodig zijn, is de ticketprijs aan de kassa 2 euro per kaartje duurder dan online.

Restitutie niet mogelijk
Restitutie van aangeschafte kaarten is niet mogelijk.

Mobiele scanners
De e-tickets kunnen door ons worden gescand op mobile devices. Het is dus niet langer noodzakelijk om je ticket te printen.

Supporters tegenpartij
Deze service is bedoeld voor neutrale voetbalfans en supporters van Almere City FC. Fans van de club waartegen Almere City FC speelt, moeten zich tot de desbetreffende club wenden met hun ticketaanvraag en kan de toegang geweigerd worden indien men via deze online ticketshop kaarten bestelt.

14 december 2013

Deel dit artikel: