Online kaartverkoop

Schrijf met ons geschiedenis en mis geen wedstrijd van Almere City FC! Wil jij de meest spannende competitie in jaren van dichtbij meemaken? Scoor dan nu je tickets! Online bestellen is de meest eenvoudige, snelle en veilige manier.

Eerste thuisduels van seizoen 2018-2019 in de verkoop
Almere City FC begint het thuisseizoen op 24 augustus tegen Roda JC, notabene de club die door toedoen van de Almeerders degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. Je bestelt je kaarten via onze ticketsite. Tickets zijn op wedstrijddagen tot het aanvangstijdstip van de wedstrijd te bestellen. Via deze weg maken we je wegwijs in de bestelprocedure.

Scenario 1: Ik heb een seizoenkaart besteld en wil iemand meenemen
Wanneer je een seizoenkaart hebt wordt door de club automatisch een Fancard aangemaakt. Deze is gekoppeld aan je relatienummer, welke je kunt vinden op je seizoenkaart. Je kunt via onze ticketsite een kaart selecteren en in je winkelmand plaatsen. Hier hoef je niets voor te doen. Op jouw account staat een tegoed van drie gratis wedstrijdtickets. Wanneer dit tegoed is verbruikt, betaal je de reguliere online prijs voor het ticket. Je kunt zelf kiezen welke plek in het stadion je reserveert, uiteraard op basis van beschikbaarheid. 

Scenario 2: Ik heb een Fancard besteld
Wanneer je een Fancard hebt besteld, dan is deze gekoppeld aan je online ticket account. Je kunt dan gemakkelijk de wedstrijd en plek naar keuze selecteren. Je hebt een tegoed van drie gratis wedstrijdtickets. Wanneer deze zijn gebruikt, betaal je daarna het reguliere online tarief. Uiteraard profiteer je met de Fancard ook van alle extra voordelen. LET OP: supporters die de Fancard voor 4 augustus hebben besteld, hebben van ons een kortingscode opgestuurd gekregen.

Scenario 3: Ik wil een los kaartje bestellen voor de wedstrijd
Bij wedstrijden waar vrije verkoop geldt is het ook mogelijk een losse kaart te kopen via het ticketbestelsysteem. Hiervoor moet je wel eerst een account aanmaken in onze ticketbestelomgeving. Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je in de ticketomgeving je wedstrijdkaarten bestellen voor het online tarief. Wij willen je er op wijzen dat het dus altijd voordelig is een Fancard te kopen, omdat je voor dezelfde prijs dus drie wedstrijden kunt bezoeken.

Om wedstrijdtickets te bestellen klik je hier.

Stadionverkoop
Bestel je liever aan de stadionkassa? Dat kan, maar hier zijn alleen wedstrijdtickets te koop tegen het reguliere tarief. Omdat er met kassaverkoop allerlei extra handelingen nodig zijn, is de ticketprijs aan de kassa licht duurder dan online.

Restitutie niet mogelijk
Restitutie van aangeschafte kaarten is niet mogelijk.

Mobiele scanners
De e-tickets kunnen door ons worden gescand op mobile devices. Het is dus niet langer noodzakelijk om je ticket te printen.

Fancard
Wil je meer informatie over de Almere City Fancard? Kijk dan op www.almerecity.nl/fancard

Supporters tegenpartij
Deze service is bedoeld voor neutrale voetbalfans en supporters van Almere City FC. Fans van de club waartegen Almere City FC speelt, moeten zich tot de desbetreffende club wenden met hun ticketaanvraag en kan de toegang geweigerd worden indien men via deze online ticketshop kaarten bestelt.

14 december 2013

Deel dit artikel: