Almere City Fancard

Het is nog tot en met 23 december aanstaande mogelijk een Fancard te bestellen. Houders van een Fancard moeten voor 13 januari hun gratis wedstrijden hebben geselecteerd.

Meer dan 2.500 supporters genoten vorig seizoen van de voordelen van de kaart, waarvan de eigenaar drie thuiswedstrijden van Almere City FC krijgt voorgeschoteld voor slechts €15. De rekensom is simpel: na één wedstrijd heb je de Fancard al terugverdiend!  Door de lage prijs is een Fancard natuurlijk een ideaal cadeau voor kerst of oud & nieuw!

Wil je niet door alle teksten hier en meteen een Fancard bestellen: klik dan hier!

Wat houdt het in?
De Almere City Fancard betreft een persoonsgebonden lidmaatschap bij de club. Voor slechts € 15,00 per seizoen kun je volop genieten van betaald voetbal in de Eredivisie Light ('Keuken Kampioen Divisie'). 

Gratis naar het stadion!
De nieuwe Fancard geeft de mogelijkheid om voor drie thuiswedstrijden van Almere City FC een gratis e-ticket te downloaden. Dat betekent dat je bij het aanschaffen van de Fancard verzekerd bent van 270 minuten live voetbal in het Yanmar Stadion tijdens de meest spannende competitie in jaren!

Welke wedstrijden? Dat is geheel aan jou, alhoewel we je plekkie niet kunnen garanderen in het geval dat een wedstrijd uitverkocht is. Maak dus snel je keuze bekend! Het is niet mogelijk om de drie gratis tickets voor één wedstrijd te verzilveren.

Fancard in het kort

- Persoonsgebonden lidmaatschap bij de club
- 3 keer een thuiswedstrijd van Almere City FC naar keuze
- Korting op entreeprijs bij meerdere wedstrijden
- De Fancard Junior vervangt de huidige kidsclubkaart met dezelfde voordelen (Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hierdoor gratis naar alle thuiswedstrijden)

Fancard bestellen
Wil jij de Almere City Fancard, inclusief alle voordelen, aanschaffen voor slechts € 15,00 per seizoen? Je bestelt hem hier.

Let op: met een Fancard ben je niet per definitie verzekerd van een toegangsbewijs. Een wedstrijd kan uitverkocht zijn. Maximaal één Fancard per persoon, Fancard is in het seizoen van bestelling geldig. Wil je zeker zijn van een plek in het Yanmar Stadion bij de wedstrijden van Almere City FC, scoor dan een seizoenkaart!  

3 mei 2017

Deel dit artikel: